Print

Klientoplevelser

Klientoplevelser

ANNALISE BISGAARD

Akupunktur mod nervebetændelse

Mine smerter startede i år 2012. NERVEBETÆNDELSE i begge ben. efter at have været igennem utrolige mange undersøgelser, jeg blev også tilknyttet smerteklinik i et ½ år, det hjalp ikke noget, da det jo kun var medicin. Kom i behandling med akupunktur i år 2015 først hos egen læge, det hjalp kun lidt, blev så henvist til akupunktør, som kunne meget mere, heldigvis valgte jeg dig Henrik, i starten fik jeg behandling hver uge, så blev det til hver 14. dag, og nu kan jeg nøjes med hver 3. uge

Ja, det lyder nok mærkeligt, men nogen gange glæder jeg mig ligefrem til at blive stukket i, jeg ved jo at det hjælper.

Derfor stor ros til dig Henrik


KIRSTEN DOHN

Akupunktur mod smerter i arm

Efter at være blevet kastet rundt i det offentlige system i over et halv år uden resultat, skulle der kun 4 behandlinger til hos Henrik før smerten var helt væk. Helt igennem en fantastisk behandling.


DITTE JUUL

Akupunktur mod graviditetskvalme

Da der efter tre lange minutter pludselig tegnede sig to tydelige streger på graviditetstesten blev jeg ramt af en ubeskrivelig lykke. Men hvad gør man, hvis lykken allerede få dage efter den positive test erstattes af en altoverskyggende kvalme?

I frustration over konstant at ligge med hovedet i wc-kummen samt at fylde mig med hvidt brød og pommes fritter fra McDonalds, valgte jeg at søge hjælp hos akupunktør, Henrik Reinholdt.

Mit forhold til nåle var på dette tidspunkt forbundet med et voldsomt ubehag og det var med en blandet følelse af skepsis og angst, at jeg lagde mig på klinik-briksen. Derfor var det en enorm lettelse, at behandlingen ikke var smertefuld. Og da jeg dagen efter min første behandling mærkede soleklar bedring var min entusiasme for den kinesiske behandlingsform svær at nedtone.

Fra graviditetsuge 7 til 16 har jeg fået en akupunkturbehandling en gang i ugen. Behandlingen har ikke alene holdt min kvalme væk, men også givet mig energi og overskud til at glæde mig over det lille liv, der vokser indeni mig.

 


MONA TROELSEN

Lændesmerter væk

Jeg havde igennem et par år haft slemme lændeproblemer, da jeg kommer i tanke om, at jeg vil afprøve akupunkturen. Ved første besøg hos Henrik Reinholdt, bliver jeg tjekket for skævheder i kroppen og bliver her foreslået specielle såler med chip i. Såler som retter op på kroppens skævheder.

Ved hjælp af såler og et par ganges akupunktur blev jeg fuldstændig fri for lændeproblemer. Mit problem med lænden var størst om morgnen. Når jeg endelig havde fået mig kæmpet ud af sengen, kunne jeg kun tage meget små skridt de første 5-10 min. og kunne overhovedet ikke bøje mig fremover. Problemet var der også, hvis jeg skulle rejse mig fra liggende leje, uanset om jeg havde ligget på ryggen eller maven, eller hvis jeg havde stået stille på et sted for længe ad gangen. Det var et problem som generede mig meget i min hverdag.

Jeg er i dag, som sagt, fuldstændig fri for smerter og nedsat bevægelighed p.g.a brug af såler med chip. Jeg bruger sålerne hver dag fra morgen til aften, dog med få undtagelser om sommeren, men det giver mig stadig ingen problemer.

Sålerne er og forbliver en fantastisk opfindelse!

 


BETINA LAMBÆK

Akupunktur mod svimmelhed

Jeg er en kvinde fra Herning pÅ 38 år. Jeg har haft gode erfaringer med akupunktur hos Henrik Reinholdt.

Da jeg blev gravid med mit andet barn i 2002, fik jeg første gang konstateret en virus på balancenerven. Jeg blev af lægen sygemeldt og var det i 4 uger. Jeg havde det meget skidt og var sengeliggende hele tiden. Dengang var det svært, at vurdere om der var graviditets symptomer indblandet. Jeg begyndte så småt at arbejde igen, kunne ikke køre bil og var stadig meget svimmel. Jeg havde det sådan hele graviditeten.

I de efterfølgende år, fik jeg konstateret samme "virus" 4 gange. Jeg begyndte så småt selv at finde ud af, at det absolut ikke hjalp mig, at være sengeliggende. Jeg havde det bedst når jeg var oppegående, så derfor kæmpede jeg mig af sted på arbejde.

I 2007 var det som om, den sidste virus aldrig forsvandt. Jeg var så småt begyndt at "vænne" mig til at sådan skulle det nok være. Det var et sandt helvede.
Så i 2008 mødte jeg Henrik Reinholdt. Han fandt hurtigt ud af, at han kunne hjælpe mig. Jeg havde det man kalder "Manglede samsyn på øjnene". Når jeg kom til at tænke på det, har min optiker altid haft meget svært ved at bestemme min styrke på mine kontaktlinser. Det ene øjeblik blev jeg målt til en styrke, det næste en anden. Det var jo klart, når jeg var svimmel. Jeg havde det, som om jeg så dobbelt og var beruset. Det var ret frustrerende.

Tilbage i Henriks konsultation, begyndte min behandling. Jeg har egentlig aldrig rigtig troet på akupunktur som behandlingsmiddel, men den tro blev gjort til skamme. Jeg fik sammen med nåle behandlingen, nogle øvelser til at stimulere øjn-muskulaturen igen. Jeg kunne ret hurtig mærke en forandring. Pludselig kunne jeg gå lige igen. Det var en befrielse. Jeg var flittig til, at lave mine øvelser. I starten, når jeg fik behandling ved Henrik, havde jeg det super godt lige efter og helt indtil nålene faldt ud. Jeg var aldrig i tvivl, når jeg havde tabt en nål, så kom svimmelheden igen med det samme. Så måtte jeg af sted til behandling igen.

Efterhånden som behandlingerne skred frem, blev min svimmelhed mindre og mindre for hver gang. Efter 6 måneders behandling, med cirka et besøg i måneden, er jeg ikke længere svimmel.
Jeg har nu været fri for svimmelhed i 8 måneder. Jeg er meget taknemlig for, at jeg bogstaveligt talt fik øjnene op for Akupunktur og mødte Henrik Reinholdt.

  


 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • MANDAG 09:00 - 17:30
  • TIRSDAG - ONSDAG 09:00 - 15:00
  • TORSDAG 13:00 - 20:00
  • FREDAG 09:00 - 14:00