Print

Akupunktur

POSTUROLOGI
Menneskets kropsholdning er ubevidst styret. Vores hjerne modtager signaler om, hvad der er op og ned, hvilken vej tyngdekraften trækker og hvordan vores fødder står på underlaget. Ud fra disse signaler regulerer hjernen musklerne i kroppen og kropsholdningen opstår. Er kropsholdningen ikke i orden opstår der smerter forskellige steder i kroppen. Med posturologi behandler vi signalerne til hjernen og den korrekte kropsholdningen genetableres.

ØREAKUPUNKTUR (auriculoterapi)
På øret findes områder som via nervesystemet har forbindelse til resten af kroppen. Derfor kan smerter og andre forstyrrelser i kroppen behandles oppe fra øret. øreakupunkturen kan stå alene og i andre lande, f.eks. Frankrig, behandles kun med øreakupunktur. Her i klinikken har vi valgt at bruge øreakupunktur i alle vores behandlinger for at få så godt et resultat som muligt.

KINESISK AKUPUNKTUR
Yin og Yang er hinandens modsætninger. Yin er: mørke, kulde, indadvendt osv. Yang er: lys, varme, udad farende osv. Sygdom opstår hvor der er ubalance mellem yin og yang.

Ud fra den oplevelse som kunden har af ubalancen, de tillægsspørgsmål som stilles og en diagnose af tunge og puls, vælges nogle punkter på kroppen, som behandler både symptomer og årsag til ubalancen i kroppen.

GÆLDENDE PRISER FINDES I RECEPTIONEN

1. Behandling

Konsultation samt behandling gives altid ved første behandling
591,00 kr.
Book online her

Efterfølgende behandling

fra 400,00 kr.
Book online her

Cupping

250,00 kr.
Book online her

Fødevaretest

500,00 kr.
Book online her


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • MANDAG 09:00 - 17:30
  • TIRSDAG - ONSDAG 09:00 - 15:00
  • TORSDAG 13:00 - 20:00
  • FREDAG 09:00 - 14:00